به گزارش روابط عمومی محصولات کاغذی لطیف ، دکتر عبداله اسدزاده سرپرست هلدینگ گروه صنعت سلولزی تامین گستر نوین (تاسیکو) روز دوشنبه مورخ 17 مهر با حضور در شرکت محصولات کاغذی لطیف با هدف بررسی پروژه ها و خطوط تولیدی این شرکت ضمن بازدید از این مجتمع با مدیران این شرکت نشست مشترکی برگزار کرد ؛ دکتر اسدزاده وهیات همراه دربدو ورود مورد استقبال سرپرست و اعضاء هیئت مدیره و مدیران شرکت قرارگرفتند و سپس در جلسه ای که درسالن کنفرانس شرکت محصولات کاغذی لطیف گردیده بود شرکت نمودند.
به گزارش روابط عمومی محصولات کاغذی لطیف ، دکتر عبداله اسدزاده سرپرست هلدینگ گروه صنعت سلولزی تامین گستر نوین (تاسیکو) روز دوشنبه مورخ 17 مهر با حضور در شرکت محصولات کاغذی لطیف با هدف بررسی پروژه ها و خطوط تولیدی این شرکت ضمن بازدید از این مجتمع با مدیران این شرکت نشست مشترکی برگزار کرد ؛ دکتر اسدزاده وهیات همراه دربدو ورود مورد استقبال سرپرست و اعضاء هیئت مدیره و مدیران شرکت قرارگرفتند و سپس در جلسه ای که درسالن کنفرانس شرکت محصولات کاغذی لطیف گردیده بود شرکت نمودند.
در ابتدای این جلسه محمد رضا عاشری عضو هیئت مدیره و سرپرست محصولات کاغذی لطیف ضمن خوش آمدگویی گزارشی از عملکرد تولید،بازرگانی، امور مالی ، منابع انسانی ، چشم انداز آینده و روند تعمیرات شرکت در طی شش ماه ابتدایی سال جاری ارائه نموده و سپس هریک از مدیران حاضر در این جلسه مطالبی درخصوص حوزه فعالیت خود اظهار نمودند.
سپس دکتر اسدزاده سرپرست هلدینگ تاسیکو ضمن تشکر و قدردانی از تمامی پرسنل این مجموعه ، بر افزایش تولید محصول با کیفیت جهانی و ورود به بازارهای بین المللی جدید و توسعه بازار و محصولات تاکید نمود.
سرپرست هلدینگ گروه صنعت سلولزی تامین گستر نوین (تاسیکو)با تاکید بر اجرای طرحهای توسعهای شرکت محصولات کاغذی لطیف، گفت: شرکت لطیف دارای مزیت های مختلفی در حوزه های گوناگون است که یکی از این موارد توجه به استفاده مناسب از بازیافت می باشد.
وی، شفافیت این شرکت در بازار بورس را از دیگر ظرفیتهای مهم این مجموعه برشمرد و بیان کرد: لطیف در ابعاد مختلف سرآمد می باشد ولی انتظار مجموعه شستا از این مجموعه تولیدی فراتر از این است و نباید به وضعیت موجود قانع بود.
دکتر اسدزاده با تاکید بر اهمیت اجرای دقیق برنامه های راهبردی به منظور دست یابی به تحول در مجموعه های تولیدی گفت: سند تحول شستا قطب نمای حرکت تمامی کارخانجات مجموعه هلدینگ تاسیکو است و براساس این سند باید به نقطه عالی در حوزه تولید برسیم .
وی با اشاره به گزیدهای از برنامه های راهبردی موجود در سند تحول شستا توضیح داد: محور صیانت، عرضه شفاف محصولات و سهام در بورس ، جلوگیری از اتلاف منابع ، مولد سازی اموال و دارائی ها از جمله برنامه های موجود در این سند هستند و اجرای دقیق این سند می تواند در افزایش همه جانبه تولید در زیر مجموعه های هلدینگ تاسیکو کمک شایانی را داشته باشد.
سرپرست هلدینگ تاسیکو بر توجه ویژه به حوزه صادرات مواد اولیه صنایع سلولزی و ایجاد ارزش افزوده بیشتر در حوزه تولیدات این کارخانه تأکید کرد و افزود : برنامه ریزی در زمینه حضور در بازار های بین المللی و منطقه در راستای صادرات کاغذ تیشو و واردات آخال(ضایعات کاغذ و مقوا) توسط مدیران کارخانه لطیف در بودجه سالجاری برنامه ریزی و دنبال گردد.
اسدزاده با تاکید بر لزوم شتاب بخشی در اجرای طرح های توسعه و افزایش سرمایه این شرکت اظهار کرد: سرمایه گذاری و توسعه در اولویت اول هلدینگ تاسیکو قرار دارد و سهام داران عمده این مجموعه توقع اجرای پروژه های مختلف سرمایه گذاری در راستای افزایش ارزش سهام و دارایی خود را دارند.
سرپرست هلدینگ گروه صنعت سلولزی تامین گستر نوین (تاسیکو) تصریح کرد: بررسی وضعیت و الگوگیری از سایر رقبا در جهت ارتقای کیفیت محصولات مد نظر مدیران کارخانه قرار گرفته و توجه به تنوع محصولات نیز در بازار رقابتی امروز جامعه بسیار مهم و حیاتی است.
اسدزاده در این نشست توجه جدی در زمینه مولد سازی هرگونه اموال ، دارایی و املاک را نیز خواستار شد و گفت: در راستای تامین مالی اجرای پروژه های موجود لازم است هدف گذاری همه جانبه در زمینه مولد سازی اموال ، دارایی و املاک شرکت های زیر مجموعه هلدینگ تاسیکو براساس سند تحول شستا صورت گیرد .
وی ادامه داد: براساس محورهای اعلامی شستا موضوع صیانت از جمله مسایل بسیار مهم در مجموعه های تولیدی می باشد و باید سیستم های دقیق پایش در تمامی کارخانجات تولیدی وجود داشته باشد که از هرگونه آسیب و ضربه به سیستم جلوگیری به عمل آورد.
همچنین دکتر اسدزاده و هیات همراه از خطوط تولید و واحدهای جوهر زدایی، ماشین کاغذ، بستهبندی، آزمایشگاه و انبارها بازدید و رهنمودهای لازم درجهت بهبود وضعیت خطوط تولیدی شرکت را ارائه نمودند.
شایسته ذکر است، شرکت محصولات کاغذی لطیف با سابقهای بیش از ۳٠ سال در صنعت سلولزی و بهداشتی کشور حدود ۱۳ درصد بازار داخلی تیشو را در دست دارد، این شرکت بورسی زیرمجموعه هلدینگ سلولزی تاسیکو و شستا طی سال جاری از رشد چشمگیر در تولید و فروش برخوردار بوده است.